سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مردم خواسته دنیا خرده گیاهى است خشک و با آلود که از آن چراگاه دورى‏تان باید نمود . دل از آن کندن خوشتر تا به آرام رخت در آن گشادن ، و روزى یک روزه برداشتن پاکیزه‏تر تا ثروت آن را روى هم نهادن . آن که از آن بسیار برداشت به درویشى محکوم است و آن که خود را بى نیاز انگاشت با آسایش مقرون . آن را که زیور دنیا خوش نماید کورى‏اش از پى در آید . و آن که خود را شیفته دنیا دارد ، دنیا درون وى را از اندوه بینبارد ، اندوه‏ها در دانه دل او رقصان اندوهیش سرگرم کند و اندوهى نگران تا آنگاه که گلویش بگیرد و در گوشه‏اى بمیرد . رگهایش بریده اجلش رسیده نیست کردنش بر خدا آسان و افکندنش در گور به عهده برادران . و همانا مرد با ایمان به جهان به دیده عبرت مى‏نگرد ، و از آن به اندازه ضرورت مى‏خورد . و در آن سخن دنیا را به گوش ناخشنودى و دشمنى مى‏شنود . اگر گویند مالدار شد دیرى نگذرد که گویند تهیدست گردید و اگر به بودنش شاد شوند ، غمگین گردند که عمرش به سر رسید . این است حال آدمیان و آنان را نیامده است روزى که نومید شوند در آن . [نهج البلاغه]
اسلام کودک نابالغ؟! - شیعیان اهل سنت واقعی
محمد علی ( شنبه 86/6/3 :: ساعت 7:28 عصر )

در پاسخ به آنهایی که اسلام را اینگونه تقسیم بندی می‏کنند:

« اسلام کودک نابالغ و اسلام آدم بالغ!»

عده‌ای از عزیزان اهل سنت وقتی با مراجعه به کتب و احادیث مستند و مورد قبول سنی و شیعه متوجه می‌شوند که اولین کسی که به پیامبر ایمان آورد و به دین اسلام معتقد شد کسی نبود جز علی بن ابیطالب، فورا برای حل مشکل سایر اصحاب و خلفا، موضوعی را مطرح می‌کنند که هرگز نه در آیات و روایات و نه در سنت، ملاک تقسیم بندی افراد نبوده و در تاریخ هم نیامده است که رسول خدا مسلمانان اولیه را اینگونه مورد خطاب قرار داده باشند!

همانطوریکه بیان شد، به گواه احادیث معتبر و موثق و مورد قبول اهل سنت و تشیع، نخستین کسی که به اسلام ایمان آورد، امام علی (ع) بودند. اما عده‌ای از اهل سنت به این بهانه که حضرت علی، در آن زمان کودکی 10 ساله بوده‏اند، ایمان و اسلام او را فاقد ارزش می‌دانند و عده‌ای دیگر هم مسلمانان اولیه را به دو گروه ( افراد بالغ و نابالغ) تقسیم می‌کنند و علی(ع) را در گروه افراد نابالغ و ابوبکر را در گروه افراد بالغ قرار می‌دهند! چیزی که هرگز سابقه نداشته و هیچگاه از زبان رسول خدا شنیده نشد که افراد خود را اینگونه تقسیم کنند!

مساله شگفت آور اینکه ابن تیمیه که لجاجت و مخالفت او با خاندان اهل بیت، مشهور است برای حل مشکل فوق اینگونه می‌نویسد: چون پیغمبر صلى الله علیه و سلم مبعوث شد احدی از قریش ایمان نداشت نه صغیرشان و نه کبیرشان، هم مردانشان و هم اطفالشان بت پرست بودند و این کلی شامل علی و غیر علی نیز می شود. اگر گفته شود کفر طفل ضرری ندارد، گوییم ایمان او هم مانند ایمان مردان نیست، پس مرد دارای حکم ایمان است ولو اینکه پس از کفر باشد، و طفل داری حکم کفر و ایمان است در حالیکه کمتر از بلوغ باشد.

اما از ابن تیمیه و کسانی که به گفته او احتجاج می‌کنند، باید پرسید مگر شما قبول ندارید که امام علی(ع) تمام دوران کودکی خود را در منزل رسول خدا گذرانده و در کنار ایشان زندگی کرده‌اند، پس چگونه ادعا می کنید که او هم مانند سایر مردم، بت پرست بوده؟! آیا ادعا می‌کنید که پیامبر خدا در دوران سرپرستی علی(ع) هیچگاه مراقب اعمال و رفتار او نبوده؟

و سوال دیگر آنکه اگر به قول شما ایمان و شرک کودک نابالغ هیچگونه سود و ضرری ندارد، پس چگونه خضر در سفر خود با حضرت موسی، کودکی نابالغ را کشت؟

احادیثی که سبقت ایمان علی(ع) را اثبات می‌کند :

الف- پیش از همه، خود پیامبر اسلام به پیشقدم بودن علی (ع) تصریح کرده و در میان جمعی از یاران خود فرمودند: « نخستین کسی که در روز رستاخیز با من در کنار حوض کوثر ملاقات می‌کند، پیشقدمترین شما در اسلام، علی بن ابی طالب است» ( ابن عبدالبر، الاستیعاب فی معرفه الاصحاب ج 3 ص 28- ابن ابی الحدید شرح نهج البلاغه ج 13 ص 119 – الحاکم نیشابوری ، المستدرک علی صحیحین ج 3 ص 17)

ب – دانشمندان و محدثان نقل می‌کنند : حضرت محمد (ص) روز دوشنبه به نبوت مبعوث شدند و علی (ع) فردای آنروز با او نماز خواندند. ( ابن عبدالبر ، الاستیعاب فی معرفه الاصحاب ج 3 ص 32 – ابن اثیر الکامل فی التاریخ ج 2 ص 57 – حاکم نیشابوری در المستدرک علی صحیحین ج 3 ص 112 )

ج - امام در خطبه « قاصعه» می‌فرماید:« آنروز اسلام جز به خانه پیامبر و خدیجه راه نیافته بود و من سومین نفر آنها بودم. نور وحی و رسالت را می‌دیدم و بوی نبوت را می‌شنیدم» ( نهج البلاغه خطبه 192)

د – امام می‌فرماید:« من بنده خدا و برادر و صدیق اکبرم، این سخن را پس از من جز دروغگوی افتراساز نمی‌گوید من هفت سال پیش از مردم با رسول خدا نماز گزاردم» ( طبری در تاریخ الامم و الملوک ج 2 ص 312 – ابن اثیر در الکامل فی التاریخ ج 2 ص 57 – المستدرک علی صحیحین ج 3 ص 112 )

باید از آنهایی که این تقسیم بندی را بکار می‏برند، پرسید که چرا در این احادیث، به آنچه که آنها اعتقاد دارند هیچ اشاره‌ای نشده است؟!

 

 




لیست کل یادداشت های این وبلاگ
غدیر حقیقت انکار نا پذیر تاریخ
مناظره با اهل سنت
اهانت دجالان به علی بن ابیطالب (ع)
گفتاری از دکتر شریعتی درباره حضرت فاطمه زهرا
مولوی و محبت اهل بیت
غدیر حقیقتی انکار نشدنی
آیا توسل به پیامبر شرک است؟
[عناوین آرشیوشده]