عزيز دل من ببين اهل سنت در وجوهي اشتراک با ما دارند همه ي ما يک خداي خوب مهربون داريم که هممون ميگيم ليس کمثله شي وپيامبري بنام محمد داريم که فداش بشم البته اختلافاتي هم هست که قابل گفتگو است (البته هرکسي موظف است که تحقيق نمايد)البته بعضيها در درون شيعه با اهانت به اهل سنت و همچنين بعضيها درون اهل سنت (البته ظاهرا ميگويند اهل سنت) با اهانت به شيعيان به اختلافات دامن ميزنند به اميد انسجام اسلام در برابر کفر انشالله البته همونظور فرمودين در قران زنان پيامبر امهات المومنين هستند نه اينکه واقعا مادر انها باشند بلکه از لحاظ معنوي همچنين مقامي دارند همونطور که مي فرمايد انما المومنون اخوه که مومنان برادر ديني يکديگر هستند ايا اين يعني هيچ مومني ديگر اختيار منحرف شدن نداره يا اگه داشت هنوز برادر مومنين باقي ميمونه ؟ زنان پيامبر نيز در صورتي مادر مونين هستند که از راه حق انحراف پيدا نکنند در صورتي که در قران ميفرمايد به زنان پيامبر که شما ا گر گناه کنيد دو برابر مجازات ميشويد پس يعني احتمال انحراف وجود و ايا اگر انحراف پيش ميامد همچنان ام المومنين باقي مي ماند ؟ قطعا فقط زنان پيامبر اسلام(صل الله عليه واله) قابل احترام نبودند بلکه زنان ديگر پيامبران نيز محترم بودند درحالي خداوند(سبحان وتعالي) در قران براي (کافران) مثال ميزند زنان پيامبر خودش لوط و نوح را که ميفرمايد :فخانتاهما (به ان دو خيانت کردند ) وبه باطل گرويدند وچون اين امر واقع شد خداوند انها را براي کافران مثال زد و..... انشا الله خدا همه مارا ياري دهد در شناخت خوش ودين برحقش يا الله
سلام
امروز داشتم به دوستم کتابي رو ميدادم که چکيده 5 کتاب تاليفي آقاي تيجاني بود که يکي از هم کلاسي هام که از اهل سنت هست کتاب رو گرفت و تا اسم تيجاني رو ديد عصباني شد و گفت اصلا تيجاني دروغه و چنين فردي وجود خارجي نداره!!
من که کمي دورتر ايستاده بودم وارد بحث نشدم اما دوستم هم ÷اسخ داده بود که اون از خود صحاح آدرس داده .. ميشه اينها رو چک کرد و ديد راسته يا نه!
نميدونم اگر باز هم چنين بحثي پيش اومد چه بايد جواب داد؟ شايد بهتره دليلي براي ادعاي تکذيب تيجاني خواستن خوب باشه؟
شما خودتون کتابهاي صحاح رو تا حالا نگاه کرديد يا صرف اينکه آقاي تيجاني سند دادند پذيرفتيد؟ (من خودم تا به حال چک نکردم اما فکر کنم بعدا اين کار رو خواهم کرد)
کتابهاي اصلي صحاح، بدون تحريف ، رو اصلا ميشه گير آورد؟ و چط.ر ميشه ثابت کرد که اون اصله نه کتاب تحريف شده اون؟ :)
دوست عزيز ، ضمن تشکر از تلاش شما براي اعتلاي فرهنگ تشيع
عنوان مناسبي براي مطلب انتخناب نکرديد. لطفاً در انتخاب عناوين دقت کنيد.
اين عنوان در اولين نگاه خيلي بار منفي دارد . هر شيعه معتقد و هراهل مطالعه اي که با دکتر تيجاني آشنايي دارد، با ديدن اين عنوان خشمگين ميشه. وقتي مايقين داريم که ايشان راستگوست چرا شبهه ناک صحبت کنيم و بگوييم حالا بياييد راجع به مطلبي که در اثبات راستگو بودن يا رد دروغگو بودن ايشان است نظر بدهيد.
مثل اين است که بگوييد " قرآن کتاب هدايت يا ضلالت؟"
ببينيد چقدر عنوان زننده اي است.
دکتر تيجاني هم به تأسي از مولايش علي يک قرآن ناطق است.
مثلاً بهتر بود مي نوشتيد محمد تيجاني حقيقتي که انکار مي شود. پس چون هدف شما دفاع از دکتر تيجاني بوده، بايد يه مقدار دقت ميکرديد.
متشکرم
اجرکم عنداله
قال رسول الله (صلي الله عليه وآله وسلم):*عليٌ مني و أنا من علي،ولا يؤدني عني الاأنا أو علي*
سنن ابن ماجه.ج1.ص 44
صحيح ترمذي .ج5.ص300و...
بسم الله الرحمن الرحيم
نقدي کوتاه بر کتاب آنگاه هدايت شدم
مطلبي که مي خوانيد نگاهي است اجمالي به کتاب جنجالي محمد تيجاني سماوي تحت عنوان "ثم اهتديت". در اين مطلب بيشتر به منهج و روش کلي تيجاني در کتابش پرداخته ام و آن را با ذکر مثالهايي روشن ساختهام. لازم به يادآوري است که براي فهم بهتر اين مطلب، بايد کتاب را ابتدا مطالعه نمود. اميدوارم خداوند اين پژوهش را در ميزان حسنات اين بنده گنهکارش قرار داده و او را در روز حساب با گروه رستگاران، محشور نمايد.
موضوع کتاب آنگاه هدايت شدم درباره چگونگي تحول و تغيير شخصي بنام محمد تيجاني سماوي از مذهب اهل سنت به مذهب تشيع است. نويسنده ادعا مي کند که از علماي اهل سنت و محققين شناخته شده آنان بوده و سپس با تحقيق در مذهب تشيع متوجه حقانيت آنان گرديده و به مذهب اهل بيت گرويده است. در کتاب، ابتدا شرح حال نويسنده را قبل از تشيع مي خوانيم و سپس سير تحول و تغيير او به مذهب تشيع توسط خود او توضيح داده مي شود. در مورد علل اقتناع او به مذهب تشيع و اختلافات دو مذهب توضيحاتي داده شده و اغلب مناقشات و مسائل اصلي مورد اختلاف بين شيعه و سني بررسي شده است. نويسنده در بخشهاي مختلفي از کتاب بر منصف بودن و بي طرفي خود در بحث تاکيد مي کند و همه را به تبعيت از چنين روشي دعوت مي نمايد. در ادامه خواهيم ديد ميزان التزام او به چنين روشي در چه حدي است.
اين مطلب در پنج بخش شامل:
1- عدم صداقت تيجاني در نقل از کتب و مستندات
2- قدرت و توان علمي تيجاني در زمينه علوم شرعي
3- واقعيت مذهب تيجاني
4- شيوه نقل داستان توسط تيجاني
5- لطيفه هايي از آنگاه هدايت شدم
تفکيک شده و در هر بخش با ذکر مثال هايي به تشريح موضوع پرداخته شده است: